Me

Patisserie Teemu & Markus on vuonna 2011 perustettu  helsinkiläinen konditoria-leipomo. Toimintamme on yhdistelmä tinkimätöntä käsityötä, luovuutta, hulluutta ja laadukkaita raaka-aineita. Tuotteissamme pyrimme yhdistämään kekseliäästi sekä modernia, että klassista leipomista ja yhdistelemään rohkeasti eri makumaailmoja.

Keskityimme aluksi pelkästään leivosten ja kakkujen tekemiseen, mutta toimintamme on vuosien saatossa kasvanut ja vuodesta 2013 saakka erilaiset juureen tehdyt leivät, croissantit ja herkulliset pullat ovat kuuluneet vakiovalikoimaamme.

Intohimoinen henkilökunta on yrityksemme sydän, joka puskee meitä päivittäin eteenpäin ja auttaa meitä kehittämään toimintaamme jatkuvasti.

Kivijalkamyymälämme avautui Helsingin Kamppiin (Yrjönkatu 25) syksyllä 2013, ja on siitä asti toiminut kasvoina toiminnallemme sekä paikkana jossa voi maistella, tilata ja noutaa tuotteitamme. Makeiden herkkujen lisäksi tarjoilemme myymälässämme arkisin keittolounasta ja Helsingin Kahvipaahtimon upeita kahveja lämpimällä hymyllä höystettynä.

Tuotteitamme myyvät myös Story-ravintolat Wanhassa Kauppahallissa ja Kampin Korttelissa, sekä lukuisat jälleenmyyjät pääkaupunkiseudulla.

Seuraava etappimme on avata uusi myymälä syksyllä 2018 Kauppakeskus Rediin Kalasatamaan.

Tervetuloa nauttimaan luovasta hulluudesta ja herkullisista tuotteista kanssamme!

Teemu & Markus